Lidmaatschap

Lidmaatschap ZeldSamen

Ook al is de genetische diagnose zeldzaam
Door samen op te trekken vormen we een grote groep

Jouw lidmaatschap draagt hieraan bij!

Patiëntenvereniging ZeldSamen ondersteunt ouders van een kind met een verstandelijke beperking en ontwikkelingsstoornis als gevolg van een zeldzaam genetisch syndroom. Na de diagnose is er nauwelijks informatie over hoe het kind zich ontwikkelt. Laat staan dat je anderen vindt om ervaringen over de symptomen te delen.

Inmiddels heeft ZeldSamen 17 netwerken van zeldzame genetische syndromen. Veel symptomen zijn herkenbaar, zoals de verstoorde prikkelverwerking, de taal- en spraakachterstand en het niet mee kunnen komen met leeftijdsgenootjes door de verstandelijke beperking en de ontwikkelingsstoornis. Ook al is je kind met een bepaald genetisch syndroom de enige of een van de weinigen door samen op te trekken kunnen we wel degelijk aandacht krijgen en dingen verbeteren. Door elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen vergroten we de kennis over de symptomen bij zeldzame genetische syndromen.

Daarom is jouw lidmaatschap van ZeldSamen van belang.

Voor €30,- per jaar (bij automatische incasso) ontvang je:

  • 3x per jaar magazine ZeldSamen
  • De uitnodiging voor gratis deelname aan de jaarlijkse familiedag
  • Ondersteun je projecten, zoals de database het ZeldSamen-netwerk
  • Help je mee kennis over genetische syndromen te verzamelen en te verspreiden

Vanaf 1 januari 2023 wordt het nieuwe lidmaatschapstarief € 35,- bij automatische incasso. Voor betaling via de factuur blijft de toeslag €2,50.
Goed om te weten! De meeste zorgverzekeringen vergoeden de lidmaatschap van een patiëntenvereniging. 

Meld je vandaag nog aan via dit registratieformulier en ontvang de meest recente editie van magazine ZeldSamen in je brievenbus. 

Ontvang 3x ZeldSamen magazine per jaar
Ontvang 3x per jaar ZeldSamen magazine in je brievenbus