Symposium 30 januari 2020

Samen verder na de diagnose

Kennis delen staat centraal

Donderdag 30 januari 2020 organiseert ZeldSamen een symposium. Deze dag is speciaal voor alle ouders/verzorgers en zorgprofessionals bekend met een zeldzaam genetisch syndroom. Ontmoeten en vooral kennis delen staan centraal. Er zullen interessante presentaties worden gegeven door diverse ervaringsdeskundigen en professionals.

Zien wij jou ook op het symposium?
Heb jij behoefte een ouder en/of zorgprofessional te spreken die aan één een woord genoeg heeft? Wil je kennis opdoen en delen met anderen? Kom dan donderdag 30 januari naar het symposium.

PROGRAMMA 16:00 – 19:00 uur (onder voorbehoud)
Momenteel wordt aan het programma hard gewerkt. Houd de website in de gaten!

 

Deelname aan symposium

Geven van lezing
Wil jij je kennis delen als ervaringsdeskundige en/of zorgprofessional? Heb je een interessante presentatie voor de doelgroep van ZeldSamen? Meld je aan via info@zeldsamen.nl. Dan neemt het bestuur van ZeldSamen contact met je op.

Locatie

De locatie van het symposium wordt nader bekend gemaakt.

Aanmelden

Gratis voor leden ZeldSamen
Heb jij ook interesse in het symposium? Mail naar Mieke van Leeuwen via info@zeldsamen.nl en je ontvangt de definitieve uitnodiging per mail. Het symposium is gratis voor leden van ZeldSamen. Natuurlijk zijn niet-leden ook van harte welkom. Er wordt dan een vergoeding van € 15,- per volwassene gevraagd voor de onkosten.